MARMOpro ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Η  εταιρεία MARMOpro Παναγιώτης Ελευθεριάδης δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1994 συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση σαράντα ετών.  Κύριο αντικείμενο της είναι η τοποθέτηση και η λείανση – γυάλισμα μαρμάρων, γρανιτών, καθώς και η εφαρμογή πλακιδίων.

 Η εταιρεία MARMOpro Παναγιώτης Ελευθεριάδης αποτελείται από δέκα άτομα στις τοποθετήσεις και πέντε άτομα στις τσιμεντοκονίες.  Σκοπός μας είναι η γρήγορη παράδοση του έργου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα.
Διαθέτουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει σε εξοπλισμό, γνωρίζουμε όλες τις τεχνικές τοποθέτησης και λείανσης και προτείνουμε λύσεις,  που είναι πιο αποδοτικές και συμφέρουσες όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Όλες οι κοπές μας και τα φάλτσα γίνονται σε νεροκόφτη, οι αλφαδιές του χώρου και των πλακιδίων στα λουτρά, τις παίρνουμε με αλφαδολέιζερ, η τριβή των μαρμάρων γίνεται με μηχανή διαμαντιών και σβουράκι νερού.
Στα μεγάλα έργα υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύουν περισσοτέρες από μία αντλία μπετού  για το ρίξιμο των τσιμεντοκονιαμάτων. Επιπλέον διαθέτουμε σκαλωσιές για τις επενδύσεις.
Ειδικευόμαστε στις εφαρμογές δαπέδων πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση και σε μονώσεις.  Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε υδροκοπές, γνωρίζουμε τις προδιαγραφές των μαρμάρων, των υλικών συγκόλλησης και αρμολόγησης και τα συνδυάζουμε άριστα.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε για τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια και κατόψεις, για την καλύτερη κατανόηση του τελικού αποτελέσματος.
Έχουμε υπομονή, διάθεση για καλή εργασία και επικοινωνία, σεβόμαστε τα χρήματα που διαθέτει ο πελάτης και τον βοηθάμε να εκπληρώσει αυτό που φαντάζεται για το έργο του.

Η εταιρεία μας MARMOpro Παναγιώτης Ελευθεριάδης έχει αναλάβει και τοποθετήσει πάνω από 25000 τετραγωνικά μέτρα δαπέδου, σε εργολάβους,  ιδιώτες, και τεχνικές εταιρείες τα τελευταία 15 χρόνια. Προσπαθούμε πάντα για το άριστο αποτέλεσμα ακολουθώντας τα εξής βήματα. Μελέτη και σχεδιασμό της πραγματικής κάτοψης του δαπέδου. Προσαρμόζουμε σχεδιαστικά το υλικό, στις διαστάσεις του χώρο σας. Εκτυπώνουμε τρισδιάστατο, φωτορεαλιστικό σχέδιο,  για μια πρώτη ματιά στο τελικό αποτέλεσμα. Με βάση τον χώρο τοποθετήσεις εφαρμόζουμε το ανάλογο υπόστρωμα. Ένα σωστό υπόστρωμα, αποτελείται από μονωτικά υλικά, στους εξωτερικούς χώρους και ταράτσες, τσιμεντοκονία με ρευστοποιητές, αρμούς συστολής και ίνες, αν υπάρχει δαπεδοθέρμανση, η χώρος με μεταβλητές θερμοκρασίες. Η τσιμεντοκονία μας αλφαδιάζεται με σύγχρονα αλφαδολέιζερ και το κονίαμα ανακατεύετε και μεταφέρεται με αντλίες μπετόν. Αν έχουμε να τοποθετήσουμε μάρμαρο, γίνεται η επιλογή του υλικού σύμφωνα με τον χρωματικό τόνο και τα νερά του. Επιλέγουμε κόλλα  και αρμούς στοκαρίσματος. Γνωρίζουμε τις προδιαγραφές του κάθε υλικού, την σκληρότητα του, την απορροφητικότητα, την αντοχή του στον ήλιο και τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Γυαλίζουμε με την τελευταία μέθοδο της τεχνολογίας,(βλέπε νερόλουστρα) καθαρίζουμε και παραδίνουμε το έργο. Είμαστε ικανοί να τοποθετήσουμε και να γυαλίσουμε δάπεδα χωρίς καθόλου σκόνη. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες υλικών όπως Ceresit, Kerakoll, Isomat, Mega poxy, και επιτυχαίνουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.
    Μπορούμε να τοποθετήσουμε μάρμαρα , πλακίδια , γρανίτες σε δάπεδα, επενδύσεις, προσόψεις κτιρίων, επενδύσεις τζακιών, πάγκους κουζίνας. Ειδικευόμαστε στις εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων, υδροκοπών και δύσκολων σχεδίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.