ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ Χ & Σ Ο.Ε.

Από το 1962 τα χρωματοπωλεία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ, βάζουν στη ζωή μας περισσότερο χρώμα!

Η εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ ασχολείται με τη χονδρική και λιανική πώληση χρωμάτων κάθε τύπου.
Μια εταιρία που χάρη στη πολύχρονή της εμπειρία, στην αξιοπιστία και συνέπειά της,γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Έτσι σήμερα συναντούμε την εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ ανάμεσα στις μεγαλύτερες στην Ελλάδα ενώ η ανοδική της πορεία και εξάπλωσή της συνεχίζεται.

Η ενημέρωση, η αναζήτηση, η σκληρή δουλειά, η αγάπη μας για το χρώμα και οι ανταγωνιστικές μας τιμές ήταν οι κύριες αιτίες, που έκαναν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές να μας εμπιστευτούν απόλυτα και να γίνουν πελάτες μας. Γιατί σε μας δε βρήκαν απλώς έναν προμηθευτή χρωμάτων, αλλά έναν ενημερωμένο σύμβουλο. Έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Εδώ βρίσκει κανείς ό,τι νεότερο εμφανίζεται στην αγορά των χρωμάτων. Είτε μιλάμε για υλικά, είτε για τεχνικές. Γιατί οι άνθρωποι μας, είναι απόλυτα εξειδικευμένοι και σε θέση να δώσουν συμβουλές και να προτείνουν καινοτόμες λύσεις. Κι όλα αυτά με την εγγύηση ενός ονόματος που 50 χρόνια τώρα, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών στο χρώμα. Απόδειξη αποτελεί η μόνιμη συνεργασία μας με μερικές από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας,ενώ με εξαγωγές στα Βαλκάνια φιλοδοξούμε να δώσουμε περισσότερο χρώμα και στη Βαλκανική αγορά.

Σε δύο πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα θα ικανοποιήσετε τις πιο… χρωματιστές σας απαιτήσεις, ενώ θα βρείτε  μεγάλα ονόματα του εξωτερικού στον χώρο του χρώματος όπως η DULUX, BENJAMIN MOORE και HAMMERITE.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και βρείτε ειδικές προσφορές για τα προιόντα μας, όλο το χρόνο. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.