ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΣ

1976  Τα γραφεία τελετών Φάνη Μπαμπούλα ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη. Η ιστορία μας ξεκινά.

1986  Ο Φάνης Μπαμπούλας συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία. Βελτιώνει τον κλάδο και εφαρμόζει καινοτομίες και ιδιαίτερα υψηλά standards τα οποία θα καθιερωθούν στην συνείδηση του κόσμου και θα γίνουν συνώνυμα του Οίκου Τελετών στην Ελλάδα.
1994
Ο Φάνης Μπαμπούλας συνεχίζει να καινοτομεί και ταυτόχρονα υλοποιεί το όραμα του. Σχεδιάζει μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα Οίκου Τελετών μοναδική στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες Πανευρωπαϊκά και ξεκινά την κατασκευή της.
1995
Έναρξη εργασιών της 1ης σύγχρονης και ολοκληρωμένης μονάδας Οίκου Τελετών στην Ελλάδα με πρότυπο χώρο Δεξιώσεων, Νεκροστασίων και Αιθουσών Περιποίησης & Αποκατάστασης του Ανθρώπινου σώματος.
1996
Συμπληρώνονται 20 χρόνια ενεργούς δραστηριότητας στον κλάδο από τον Φάνη Μπαμπούλα με μία ακόμη  επιβράβευση. Ο πρότυπος Οίκος Τελετών δημιουργεί έντονα θετικό αντίκτυπο και στο εξωτερικό και πολλοί επιχειρηματίες του κλάδου από Ευρωπαϊκές χώρες την επισκέπτονται. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Οίκων Τελετών καθώς και η Αγγλική και Γερμανική Ομοσπονδία αποδέχονται την επιχείρηση του Φάνη Μπαμπούλα ως Μέλος γεγονός που επιτρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η τεχνογνωσία μας. Ο Φάνης Μπαμπούλας και το έργο του αναγνωρίζεται στο εξωτερικό και ταυτόχρονα η χώρα λαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο που επιτελείται σε αυτόν τον τομέα.
2000
Δημιουργία της 1ης Ιστοσελίδας Οίκου Τελετών στην Ελλάδα (www.baboulas.gr) αποσπώντας σε 2 χρόνια το Βραβείο καλύτερης Web σελίδας από τον φορέα Europages. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την επιχείρηση του Φάνη Μπαμπούλα και την χώρα. Η επιχείρηση καταξιώνεται πλέον στην συνείδηση των ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα και το γεγονός αυτό δίνει δύναμη και ορμή για να προχωρήσει ο Φάνης Μπαμπούλας σε τολμηρές ενέργειες δημιουργώντας Τελετές με ιδιαίτερο στυλ και προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του κάθε πελάτη λαμβάνοντας θετικά σχόλια και ευχαριστίες.
2001
Δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος επαναπατρισμού για να υποστηρίξουμε με γνώση και αξιοπιστία τον Ελληνισμό του εξωτερικού αποκομίζοντας τις θερμές ευχαριστίες των απόδημων και την συνεχή ταυτόσημη φράση τους «δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αυτά που κάνετε εσείς». Οι επαφές με Οίκους του εξωτερικού αυξάνονται συνεχώς και η ανταλλαγή γνώσεων και συνεχούς ενημέρωσης μας βρίσκει πρωτοπόρους στις παροχές και στις υπηρεσίες μας.
Δημιουργία καταστήματος στην Βασ. Όλγας 72,
2002
Καινοτομική δημιουργία και εφαρμογή στην Ελλάδα του πρώτου Προσύμφωνου Τελετής. Ένας κατάλογο με ουσιαστικές ερωτήσεις που αφορούν τον Προ-Σχεδιασμό της κάθε Τελετής ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι οικείοι την στιγμή του μοιραίου γεγονότος.
2004
Καινοτομική εφαρμογή ζωντανής μέσω διαδικτύου κάλυψης της Τελετής για την διευκόλυνση των συγγενικών προσώπων που ζουν σε άλλες χώρες.
2006
Είσοδος του υιού Βασίλη Μπαμπούλα στην επιχείρηση. Η επόμενη Γενιά είναι παρούσα και εισέρχεται στην επιχείρηση συνεχίζοντας το έργο με την ίδια συνέπεια, σοβαρότητα και κύρος, προσθέτοντας ταυτόχρονα το όραμα της για περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησης.
2008
Αναβάθμιση του καταστήματος στην Βασ. Όλγας 72
2010
Δημιουργία του καταστήματος στην Αλεξάνδρου Σβώλου 22 με Π.Π. Γερμανού
2013
Δημιουργία του καταστήματος στην Καλαμαριά, Αργυρουπόλεως 57
2015
Φεβρουάριος. Το προσωπικό της επιχείρησης μετά από ειδική εκπαίδευση λαμβάνει Πιστοποίηση από κορυφαίους Άγγλους ταριχευτές, γεγονός που φέρνει την επιχείρηση ξανά σε επαφή με τα ΜΜΕ της χώρας προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.
Μάιος. Επιλογή συνεργασίας με την παλαιότερη επιχείρηση συμβούλων ανάπτυξης στην Ελλάδα FC&D The Development Experts (www.fcd.gr) για τον σχεδιασμό Συστήματος Franchise και την δημιουργία υποδομής ανάπτυξης και υποστήριξης Δικτύου Οίκων Τελετών. Στην ήδη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της επιχείρησης, προστίθενται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι οργάνωσης, διοίκησης και Marketing. Η έδρα της εταιρείας λειτουργεί ως μητροπολιτικό κέντρο της αλυσίδας που θα εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Δικτύου, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια και καθοδήγηση στους νέους συνεργάτες.
Νοέμβριος. Ιδρύεται στην οδό Στ. Καζαντζίδη 42 ο νέος υπερσύγχρονος Οίκος Τελετών «ΓΑΙΑ» Φάνης Μπαμπούλας και Υιός, ένας χώρος που για τα Ελληνικά δεδομένα αποτελεί κόσμημα δίνοντας μας την ευκαιρία να εκτοξεύσουμε την δυναμική μας και να φέρουμε την επιχείρηση σε θέση να μπορεί ανταποκριθεί στην δημιουργία και την Υποστήριξη του 1ου Δικτύου Οίκων Τελετών με Franchising στην Ελλάδα.
2016
Ιανουάριος. Η «ΓΑΙΑ» ξεκινά τις εργασίες της με εξαιρετική αποδοχή και ακόμη πιο εξαιρετικές κριτικές. Το όραμα του Φάνη Μπαμπούλα μετά από 40 χρόνια συναντιέται με την επόμενη Γενιά και εφαρμόζεται εξαιρετικά βελτιωμένο και οριοθετεί την ανάπτυξη.
Απρίλιος. Υπογράφεται η πρώτη στην Ελλάδα σύμβαση Franchising Οίκου Τελετών στην περιοχή Ηλιούπολη του νομού Θεσσαλονίκης.
Ιούνιος. Το πρώτο κατάστημα Franchise της επιχείρησης επί της οδού Μακρυγιάννη 53 στην Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης ξεκινά τις εργασίες του και το όραμα του Βασίλη Μπαμπούλα για Δημιουργία δικτύου καταστημάτων μετά από 10 χρόνια γίνεται πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.