ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΜΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Ασφαλιστικοί σύμβουλοι:

Η φιλοσοφία μας: Είμαστε εδώ για εσάς

Η διαρκής εκπαίδευση, η υπευθυνότητα, η ευγενική παρουσία, η εντιμότητα και η εργατικότητα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που περικλύει η φιλοσοφία του γραφείου μας! Σε ολοένα και δυσμενέστερο επαγγελματικό και οικονομικό περιβάλλον, η φιλοσοφία μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να διακρινόμαστε και να αναπτυσσόμαστε ανάμεσα σε ολόκληρη την ασφαλιστική αγορά.

Πλήρης υποστήριξη της οικογένειάς σας

Μάθετε περισσότερα για την εξειδίκευσή μας

Ασφάλιση Περιουσίας

Προστατεύστε ότι έχετε δημιουργήσει με τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής. (Περιλαμβάνονται και τα ενυπόθηκα δάνεια).

Υγεία

Γνωρίζοντας ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας βάλλεται από παντού, σας δίνουμε την πρόσβαση στις μεγαλύτερες Ιδιωτικές κλινικές της χώρας για να αντιμετωπίσετε με αξιοπρέπεια την όποια δυσκολία σας έχει προκύψει.

Παιδί & Σπουδές

Εξασφαλίστε από σήμερα το μέλλον και τις σπουδές των παιδιών σας με τους καλύτερους δυνατούς όρους της ασφαλιστικής αγοράς.

Ιδιωτική Σύνταξη

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε την δυνατότητα να ανοίξετε τον ατομικό σας συνταξιοδοτικό λογαριασμό, ο οποίος είναι πλήρως προστατευμένος από όλους τους πιθανούς κινδύνους;

Τα προϊόντα μας

Ασφάλιση Περιουσίας

Στον συγκεκριμένο κλάδο συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αυτοκινήτου, του σκάφους, των φωτοβολταϊκών, του σπιτιού, του καταστήματος ή και η βιομηχανίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίστε άμεσα ότι με τόσο κόπο έχετε δημιουργήσει.

Παιδί & Σπουδές

Είναι σχεδόν βέβαιο πως όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσουν τον στίβο της δικής τους ζωής.

Είναι όμως 100% βέβαιο ότι εμείς μπορούμε να δώσουμε τους οικονομικούς πόρους για να υλοποιηθεί αυτός ο ιερός σας στόχος.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τον τρόπο.

Υγεία

Κατόπιν της έρευνάς σας σε ολόκληρο τον ανταγωνισμό, θα διαπιστώσετε πως είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε την πρόσβαση σε όλες τις Ιδιωτικές κλινικές της χώρας με κάλυψη 100% των εξόδων και από το πρώτο ευρώ χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε για τη νοσηλεία και το χειρουργείο σας, ούτε ένα ευρώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε τον τρόπο μας.

Ιδιωτική Σύνταξη

Πιο επίκαιρο από ποτέ το συνταξιοδοτικό της χώρας μας.

Υπάρχει όμως η λύση!

Ένας ατομικός λογαριασμός προστατευμένος από ”κουρέματα” ή και από την ανάκληση της άδειας της ασφαλιστικής εταιρίας , που εγγυάται ισόβια μηνιαία σύνταξη, εγγυάται την  επιστροφή των αποταμιεύσεων πριν την ηλικία της συνταξιοδότησης, παρέχοντας όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή ”τρίτη ηλικία”.

Μην περιμένετε καμία κυβέρνηση να μεριμνήσει για εσάς, μεριμνήστε εσείς για τον εαυτό σας!

Εισόδημα

Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες;

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το 85% του εισοδήματος που παράγουμε, το αφιερώνουμε στην κάλυψη των αναγκών της οικογένειάς μας και μόλις το 15% για προσωπικές ανάγκες.

Ποιός όμως μας εγγυάται ότι οτιδήποτε κι αν μας συμβεί, το εισόδημα αυτό θα συνεχίσει να λαμβάνεται από την οικογένεια;

Εν μέσω απουσίας του κρατικού φορέα ασφάλισης, σας δίνουμε την δυνατότητα να προστατεύσετε το εισόδημά σας, δηλαδή να προστατεύσετε την οικογένειά σας!

Μάθετε τώρα το πώς!

Προθεσμιακή κατάθεση

Την τελευταία 2ετία οι εκροές από το τραπεζικό σύστημα είναι περίπου 44 δις €. Αυτό σημαίνει πως τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται στα σπίτια, τους κήπους και τα ”στρώματα”.

Ο κίνδυνος της κλοπής και της σωματικής ακεραιότητας είναι εμφανέστατος περισσότερο από ποτέ.

Η αξιοπιστία προς το τραπεζικό σύστημα έχει κλωνιστεί.

Ελάτε να σχεδιάσουμε από κοινού την προστασία των χρημάτων σας με τους πιο εξειδικευμένους συνεργάτες στην διαχείρηση κεφαλαίων!

 

Επισκεφθείτε μας και ενημερωθείτε για τυχόν προσφορές που σας αφορούν.

Συναφείς Επαγγελματίες

ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ναυάρχου Κουντουριώτου 2, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://atch.gr/

+302310520327

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00 Σάββατο και Κυριακή Κλειστά

+306944506522

Ο Αθανάσιος Χατζόγλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972. Από το 1980 σε ηλικία 8 χρονών ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από τις μικρές ομάδες των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 12 χρονών το 1984 έγινε μέλος των ακαδημιών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.