ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ο Αθανάσιος Χατζόγλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972.
Από το 1980 σε ηλικία 8 χρονών ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από τις μικρές ομάδες των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 12 χρονών το 1984 έγινε μέλος των ακαδημιών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Έγινε πανελλήνιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου 1987 και 1989 με τους ερασιτέχνες του Ηρακλή με αποτέλεσμα και την είσοδο του στην Γυμναστική ακαδημία ΤΕΦΑΑ. Από το 1989 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και έγινε επαγγελματίας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Έκτοτε αγωνίστηκε σε 7 ομάδες στις ανώτατες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πατέρας τριών παιδιών. Ευαγγελία,Νικόλαος και Εμμανουήλ του χαρίζουν την καθημερινή του ενέργεια.

Τον Μάιο του 1997 ξεκίνησε ως Agent την ασφαλιστική του πορεία. Διετέλεσε και Unit manager από Δεκέμβριο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 με πολύ μεγάλη ικανότητα στην στρατολόγηση και στελέχωση για τις οποίες διακρίθηκε και βραβεύτηκε Από το πρώτο κιόλας έτος συμμετοχή σε όλα τα επαγγελματικά ετήσια διεθνές ταξίδια καθώς και στα ετήσια συνέδρια. Ως agent ήταν σχεδόν κάθε χρόνο ο πρώτος σε παραγωγή στο υποκατάστημα του και στους κορυφαίους στην Ελλάδα.

Από τον Δεκέμβριο του 2011 είναι πλέον Agent στην MetLife. Είναι Μέλος του Ελληνικού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife και Μέλος του MDRT του παγκόσμιου οργανισμού των κορυφαίων χρηματοοικονομικών συμβούλων.

MetLife

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964 διαθέτοντας πάνω από 145 χρόνια εμπειρίας.

Είναι η εταιρία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας και αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας.

Συναφείς Επαγγελματίες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΜΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 269, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://alexandros-mimis.webnode.gr

+302310428941

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00 Σάββατο 10:00 - 15:00 και Κυριακή Κλειστά

+302311806622

Ασφαλιστικοί σύμβουλοι: Η φιλοσοφία μας: Είμαστε εδώ για εσάς Η διαρκής εκπαίδευση, η υπευθυνότητα, η ευγενική παρουσία, η εντιμότητα και η εργατικότητα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που περικλύει η φιλοσοφία του γραφείου μας! Σε ολοένα και δυσμενέστερο επαγγελματικό και οικονομικό περιβάλλον, η φιλοσοφία μας είναι αυτή που μας…Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.