ΒΑΣΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι Θεσσαλονίκη Βάσση Παρασκευή.

Η ομάδα του topdiet.gr αποτελείται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Γυμναστές, Ψυχολόγους με επικεφαλής της ομάδας την Βάσση Παρασκευή η οποία ειδικεύεται στις  Κλινικές περιπτώσεις, στους Παιδιατρικούς ασθενείς και στην Αθλητική διατροφή.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής, η αγάπη της για τη συνεισφορά καθώς και τη βελτίωση  ποιότητας ζωής του ανθρώπου την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο <<Προσδιορισμός Βαρέων Μετάλλων Mg, Fe, As, Pb στο πόσιμο νερό του Ν. Τρικάλων>> με βαθμολογία ‘Aριστα 10.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Κλινικής Διατροφής με αντικείμενο την αξιολόγηση θρέψης, την διατροφική υποστήριξη  παθολογικών καταστάσεων καθώς και την θρεπτική υποστήριξη παιδιατρικού ασθενή.

Στη συνέχεια συμμετείχε στo ερευνητικό πρόγραμμα ‘Συμμαχία για την Υγεία’ διάρκειας 6μηνών με αντικείμενο τα παρεμβατικά προγράμματα στις εκφυλιστικές παθήσεις : Παχυσαρκία – Καρδιαγγειακές παθήσεις – Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης.

Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Prolepsis στο πρόγραμμα <<Μαθαίνω για τα Φρούτα τα Λαχανικά και το Γάλα>>, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποίησε πολυάριθμες διαλέξεις σε Δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης.

Από το 2017 δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness ως επικεφαλής του τμήματος διατροφής, αναλαμβάνοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής απευθυνόμενα σε ενήλικες, εφήβους κ παιδιά όπως επίσης και προγράμματα που αφορούν στην μείωση, αύξηση, διατήρηση βάρους καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας, στη γράμμωση και μείωση λίπους.

Είναι μέλος της ΕΔΔΕ ( Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος).

Επιπρόσθετα, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τοπικά περιοδικά του Νόμου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, έχοντας σταθερά ως  στόχο να διευρύνει επιπλέον τις γνώσεις της ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, της ενημερώνεται και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν στην επιστήμη της διατροφής και της υγείας γενικότερα.

Γιατί Εμάς?

Προτιμώντας την topdiet, επιλέγετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα γιατί δουλεύουμε με επαγγελματισμό, αφοσίωση και αγάπη ακριβώς πάνω στις δικές σας ανάγκες και μέσα από τα άριστα εξατομικευμένα προγράμματα μας, σας εξασφαλίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

Στόχος μας να κερδίσετε περισσότερη υγεία στη ζωή σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από το τρίπτυχο της υγιεινής διατροφής ‘μέτρο – ποικιλία – ισορροπία’ χωρίς στερήσεις, εξαντλητικές δίαιτες κ μαγικά ματζούνια.

Ή υγιεινή διατροφή δεν αποκλείει κανένα τρόφιμο από την διατροφή μας .

Όλα τα τρόφιμα επιτρέπονται αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο  και το πότε θα τα καναλώσουμε.

Αυτόν το τρόπο θα σας τον διδάξουμε εμείς.

Το μυστικό βρίσκεται στις ανάγκες του δικού σου οργανισμού. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του σε θρέψη, άσκηση, ανάπαυση.

Σκεφτείτε να προσπαθείτε να προσθέσετε 2λιτρα νερό σε ένα μπουκάλι που η χωριτηκότητα του είναι το 1 λιτρο?

Αυτόματα η περίσσεια νερού θα ξεχειλίσει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον οργανισμό μας.

Να θυμάστε πως είναι πιο έξυπνος από εμάς. Όσο εμείς δε του δίνουμε αυτό που χρειάζεται τόσο αυτός μεταβολίζει την προσλαμβανόμενη τροφή σε λίπος.

Όλοι οι ανθρώπινοι οργανισμοί έχουν ανάγκη από συγκεκριμένη ποσότητα τροφής ακόμη κ σε κατάσταση ηρεμίας η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, από φύλλο σε φύλλο, ανάλογα με την ηλικία, την φυσική του δραστηριότητα και άλλους παράγοντες.

Ο οργανισμός μας λοιπόν είναι μια μηχανή που εργάζεται για εμάς 24ωρες γιαυτό κ εμείς πρέπει να του δίνουμε την απαιτούμενη ενέργεια για να διευκολύνεται το έργο του χωρίς να καταπονείται.

Φανταστείτε μια βενζινοκινήτη μηχανή χωρίς καύσιμα? Υπολειτουργεί, καταστρέφεται.

Το ίδιο συμβαίνει κ με την δική μας μηχανή.

Ας προλάβουμε λοιπόν τις αρνητικές επιπτώσεις της κακής διατροφής όπως Παχυσαρκία, Καρδιαγγειακα, Υπέρταση , Σακχαρώδη Διαβήτη κα

Έστω για μια φορά στη ζωή σας θα ήταν χρήσιμο να επισκεφτείτε έναν πτυχιούχο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο σε όποια κατηγορία κ αν βρίσκεστε σύμφωνα με το Δείκτη μάζας Σώματος σας έτσι ώστε να γνωρίσετε τις πραγματικές θερμιδικές σας ανάγκες .

Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα μας καθώς και την διατροφική εκπαίδευση που σας παρέχουμε θα μάθετε τι χρειάζεται τελικά αυτή η μηχανή για να δουλεύει σωστά!! Θα υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς στερήσεις!!

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας δικαιώνει γιατί Κερδίζετε περισσότερη υγεία!!

Οι Υπηρεσίες μας:

 • Αντιμετώπιση, Πρόληψη Παχυσαρκίας
 • Παθήσεις Θυροειδή
 • Σακχαρώδη Διαβήτη
 • Γονιμότητα, Θηλασμός ,Εγκυμοσύνη
 • Πολυκυστικές ωοθήκες
 • Κοιλιοκάκη
 • Νόσο crohn
 • Καρκίνος
 • Παθήσεις Αναπνευστικού Συστήματος
 • Νεφρική Ανεπάρκεια
 • Κυστική Ίνωση
 • Πεπτικές Διαταραχές
 • Γαστρεντερίτιδα, Κολίτιδα,  Διάρροια
 • Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση, Ευερέθιστο Έντερο
 • Παιδικές Παθήσεις
 • Αθλητική Διατροφή, Αύξηση Μυϊκής Μάζας,Γράμμωση, Απώλεια- Αύξηση Βάρους, Μείωση Λίπους
 • Εξάληψη Κυτταρίτιδας
 • Ανορεξία, Βουλιμία
 • Τροφικές Αλλεργίες
 • Ελλείψεις σε Βιταμίνες
 • Αναιμία
 • Υπερλιπιδαιμίες ( Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια)
 • Υπερτασικές Διαταραχές
 • Ουρική Αρθρίτιδα
 • Οστεοπόρωση

Τα Πακέτα Διατροφής μας:

https://topdiet.gr/paketa-diatrofis/

 

 

Δείτε τα Πακέτα Διατροφής μας:

https://topdiet.gr/paketa-diatrofis

Και επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν τρέχουσες Προσφορές!

Συναφείς Επαγγελματίες

TOP DIET

Εγνατία 54, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

https://topdiet.gr/

+302310276699

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 14:00 & Κυριακή: Κλειστά

+306970636740

Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι Θεσσαλονίκη Βάσση Παρασκευή. Η ομάδα του topdiet.gr αποτελείται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Γυμναστές, Ψυχολόγους με επικεφαλής της ομάδας την Βάσση Παρασκευή η οποία ειδικεύεται στις  Κλινικές περιπτώσεις, στους Παιδιατρικούς ασθενείς και στην Αθλητική διατροφή.Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΤΑΜΠΑΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ελευθερίου Βενιζέλου 80-82, Αμπελόκηποι-Μενεμένη, Ελλάδα

https://www.dietmethod.gr/

+2310733113

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 Σάββατο Κυριακή Κλειστά

Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι Θεσσαλονίκη Ονταμπάσογλου Γεωργία. Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Ονταμπάσογλου Γεωργία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. • Είναι απόφοιτη του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ,του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://www.diatrofikiagogi.gr/

+302310286782

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00 Σάββατο και Κυριακή Κλειστά

+306974843652

Διαιτολόγοι διατροφολόγοι: Ο Αθανάσιος Τσιούδας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Στη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο πρόγραμμα COSI που διεξήχθη υπό την υποπτεία του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (Π.Ο.Υ).Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.