ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αρχές του 1970. Το όραμα του παππού Κωνσταντίνου να διαφοροποιηθεί από τα γραφεία τελετών της εποχής και να δημιουργήσει ένα πρότυπο γραφείο τελετών, γίνεται πραγματικότητα. Αρκετές δεκαετίες αργότερα, τα παιδιά και τα εγγόνια του συνεχίζουν να κρατούν άσβεστο το όραμά του, με την επωνυμία «Βλάχος Κωνσταντίνος» να συντροφεύει από τότε κάθε προσωπική σας στιγμή με σεβασμό και αγάπη προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα σε καιρούς «δύσβατους» και γκρίζους, είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές και να σας υποδεχτούμε στην οικογένειά μας. Εμπιστοσύνη, φροντίδα, ενδιαφέρον, σιγουριά. Ένα όνειρο που κλείνει 45 χρόνια ζωής, μία υπόσχεση που παραμένει αναλλοίωτη. «Θα είμαστε δίπλα σας»
Υπηρεσίες:
Αναλαμβάνουμε κηδείες, μνημόσυνα, επαναπατρισμό σορού, αποτέφρωση, επικήδειες τελετές, στολισμούς εκκλησιών, παραγγελίες στεφανιών. Μνημόσυνα σε ενορία ή κοιμητήριο. Προσφέρουμε αγγελτήρια και θυροκόλληση, κόλυβα, σακουλάκι με όνομα νεκρού ή κουπάκι, κεράσματα και σερβιτόρο για τη διανομή και το σερβίρισμα. Μεταφορά νεκρού εντός Ελλάδος:Πλήρες πακέτο: φέρετρο, φροντίδα-περιποίηση νεκρού, ταρίχευση, γραφειοκρατικές διαδικασίες και μεταφράσεις, ειδική συσκευασία φέρετρου, αναγκαίες μεταφορές εντός Θεσσαλονίκης και προσωπικό, παράδοση στην εταιρεία μεταφοράς στο αεροδρόμιο. Μεταφορά νεκρού στο εξωτερικό:Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του νεκρού και την μεταφορά του στην χώρα που επέλεξε η οικογένεια και εκεί συνεχίζονται οι διαδικασίες από τοπικό γραφείο. Αποτέφρωση: Ασφάλεια και συνέπεια καθ’όλη τη διαδικασία της αποτέφρωσης, η οποία επί του παρόντος ολοκληρώνεται εκτός Ελλάδος σε χώρες που διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές, όπως η Βουλγαρία. Η οικογένεια μπορεί αν το επιθυμεί να παρίσταται στη διαδικασία.Παρέχουμε υποχρεωτικά Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών αποδεκτή από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Επικήδειες τελετές ανάλογα με την οικονομική κατάσταση και τις απαιτήσεις της οικογένειας.

Επισκεφθεί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας.

REST IN FASHION 2

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ CONCEPT ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ.... Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΘΙΜΗ ΑΥΡΑ....

Posted by Teletongrafeio -Βλάχος Κωνσταντίνος Ο.Ε- Διεθνή Γραφεία Τελετών on 2012 m. rugsėjo 4 d., antradienis

Συναφείς Επαγγελματίες

ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 72, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://www.baboulas.gr/

+302310841530

Δευτέρα - Κυριακή ανοιχτά 24ώρες

+302310869251

1976 Ίδρυση στην Θεσσαλονίκη του πρώτου Γραφείου Τελετών από τον Φάνη Μπαμπούλα. Η ιστορία μας ξεκινά. 1986 Ο Φάνης Μπαμπούλας συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία.Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.