ΚΛΕΙΔΟΚΟΠΤΙΚΗ

Κλειδαράδες:

Το κατάστημά μας φέρει την ονομασία «Κλειδοκοπτική» και έχει ως βασικό πεδίο δραστηριοποίησης τις εργασίες που έχουν να κάνουν με κλειδαριές, ασφάλειες θωρακισμένων πορτών, συστήματα ασφαλείας, λουκέτα, κυλίνδρους, κλειδιά με το ίδιο κλειδί (pass- partout) και immobilizer αυτοκινήτων. Εδρεύουμε στην Θεσσαλονίκη και οι εργασίες μας έχουν αφήσει ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι μας προτιμούν για τις υπηρεσίες μας.

Όταν έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας ο κλειδαράς είναι η μόνη λύση. Η αντίδρασή μας σε κάθε σας αίτημα είναι άμεση και φροντίζουμε να βρεθείτε και πάλι εντός της οικίας σας σε μικρό χρονικό διάστημα, γλιτώνοντάς σας από περαιτέρω ταλαιπωρία.

Εξυπηρετούμε ολόκληρο το πολεοδομικό στην Θεσσαλονίκη, και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από ποιότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε συνεπείς με τους πελάτες μας και λαμβάνουμε μέριμνα, ώστε να θεμελιώνουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε μας άμεσα και ο κλειδαράς που θα βρεθεί στην οικία σας για να σας επιλύσει το πρόβλημα,  θα προβεί σε αλλαγή κλειδαριάς ταχύτατα, εύκολα και γρήγορα στην περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο.

Το κατάστημά μας διαθέτει προσωπικό που χαρακτηρίζεται για την κατάρτιση και την εμπειρία του, ενώ ο χειρισμός μηχανισμών τελευταίας τεχνολογίας για την διεκπεραίωση εργασιών αποτελούν γι’ αυτούς έργο εύκολο και χαρακτηρίζονται για την σύνεση και την συνέπειά τους. Το κατάστημά μας φημίζεται για την ποιότητα και την επιτυχία του, καθώς όταν χρειάζεται κλειδαράς, είμαστε διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουμε όλες τις περιοχές στην Θεσσαλονίκη.

Η αποδοτικότητά μας, αποτελεί γεγονός που αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνει το σταθερό και ευχαριστημένο μας πελατολόγιο. Επιδιώκοντας άμεση επαφή μαζί σας, σας καλούμε στο κατάστημά μας, ώστε να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.

Το κατάστημα

Η επιχείρηση μας πρωτοστατεί στο χώρο της κλειδαριάς από το 1989.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την γνώση μας επί των κλειδαριών, μπορεί να σας παρέχει αυτό που αναζητάτε. Ακόμη οι ολοκληρωμένες προτάσεις μας και η ασφαλείς μας λύσεις, εγγυώνται ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Η ευελιξία μας, αλλά και η αξιοπιστία μας, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιπροσθέτως η άμεση εξυπηρέτηση, οι υψηλές υπηρεσίες καθώς και η ποιότητα και η ποικιλία των υλικών είναι οι λόγοι που θα σας κάνουν να εμπιστευθείτε την επιχείρησή μας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας.

Συναφείς Επαγγελματίες

Kleidaras.me

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 174, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://www.kleidaras.me

+302310220221

Δευτέρα/Τετάρτη 08:30 - 16:00 Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 08:30 - 15:00 & 17:30 - 21:00 Σάββατο 08:30 - 15:00 Κυριακή Κλειστά

Κλειδαράδες: Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1999 στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της ασφάλειας. Στη διάρκεια αυτή εξελισσόμαστε συνεχώς, διαγράφοντας μία πορεία σταθερά ανοδική μέχρι και σήμερα.Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.