ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Λογιστές:

Το λογιστικό γραφείο Μουρούτσου Ιωάννα βρίσκεται στη περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην οδό Λουτρών 49. Με την Φιλοσοφία ότι κάθε πελάτης απαιτεί από τον συνεργάτη του υπευθυνότητα, εχεμύθεια, επαγγελματισμό, σοβαρότητα, αλλά και σωστές λύσεις, έτσι ακριβώς δομούμε τις επαγγελματικές μας σχέσεις εδώ και δεκαετίες.

Να καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκη σε ιδιώτες και επιχειρήσεις , να δίνουμε άμεσες και έγκυρες λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν καθώς και να προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές και σωστή καθοδήγηση σε σημαντικά θέματα όπως επιχειρησιακά, λογιστικά, φοροτεχνικά, αγοραπωλησίες επιχειρήσεων.

Είτε είστε ιδιώτης, επαγγελματίας ή επιχείρηση, στόχος μας είναι η καλή εξυπηρέτηση που θα έχετε από εμάς προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Εντοπίζουμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, σχεδιάζουμε τις προτάσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Πάνω απ΄όλα όμως δομούμε τη σχέση μας μαζί με τους πελάτες μας σε ένα ανθρώπινο επίπεδο.

Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η εχεμύθεια είναι αυτά που εξασφαλίζουν ένα δημιουργικό και γόνιμο περιβάλλον συνεργασίας έτσι ώστε η λύση στον πελάτη να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη. Η καινοτομία στην υπηρεσία αναγκών των πελατών μας, η δημιουργικότητα, η εκτίμηση και ο σεβασμός.

Χάρη της πολυετούς εμπειρίας μας και της συνεχούς παρακολούθησης των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, είτε πρόκειται για ιδιώτη, είτε πρόκειται για μικρή και μεσαία επιχείρηση που χρειάζεται την υποστήριξη ενός λογιστικού γραφείου, είτε πρόκειται για εταιρεία που χρειάζεται στελέχωση και παράλληλα επίβλεψη του εσωτερικού της λογιστηρίου, έλεγχο και ορθή τήρηση κάθε διαδικασίας, σχετικά με τις λογιστικές, φορολογικές και μισθοδοτικές της υποχρεώσεις.

Η υπόσχεση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι η συνεχής παρακολούθηση και αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών προς όφελός σας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο συμβουλευτικό χαρακτήρα, για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου, που επιδιώκει άψογη οργάνωση της επιχείρησής του και ζητά να είναι απόλυτα καλυμμένο στις σχέσεις του με τις οικονομικές υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Υπηρεσίες

Επισκεφθείτε μας και ενημερωθείτε για τυχόν προσφορές στις υπηρεσίες μας, που μπορεί να σας αφορούν.

Συναφείς Επαγγελματίες

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΖΕΛΕΠΗ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Ελλάδα

+302310730733

Ωράριο καταστημάτων και Κυριακή Κλειστά

+306993662852

Λογιστές λογιστικά γραφεία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Αγγελική Τζελέπη ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΠΑ-ΦΜΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΙΚΑ – ΑΠΔ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣΔιαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.