ΠΕΤΡΟΣ ΝΑΚΟΣ

Ο Πέτρος Νάκος γεννήθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη και είναι ένας από τους τεχνίτες πλακιδίων της Θεσσαλονίκης με έδρα τα Κουφάλια.

Με την 20 ετή εμπειρία του στη τοποθέτηση πλακιδίων έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η συνεχής εκπαίδευση στην καινοτομία και τα σύγχρονα υλικά, παρακολουθώντας σεμινάρια μεγάλων βιομηχανιών όπως η εταιρία KERAKOLL  τον κάνουν να εγγυάται το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Στους σύγχρονους καιρούς που διανύουμε όπου το επίπεδο των κατασκευών έχει ανέβει και οι απαιτήσεις για τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα έχουν αυξηθεί, ο Πέτρος Νάκος έχει καταφέρει να έχει συνεργασίες με κορυφαίες βιομηχανίες δομικών υλικών στην Ελλάδα και να είναι ένας από τους προτεινόμενους συνεργάτες των εταιριών αυτών.

Μερικές από τις υπηρεσίες του είναι οι εξής:

  1. Τοποθέτηση πλακιδίων παντός τύπου και μεγέθους.
  2. Τοποθέτηση μαρμάρων – γρανιτών & ορθομαρμαρώσεις.
  3. Εφαρμογή ψηφίδας σε μπάνια, κουζίνες, λουτρά και πισίνες.
  4. Καινούργιες τεχνοτροπίες όπως πατητή τσιμεντοκονία σε τοίχους και δάπεδα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε την περίπτωση σας και έπειτα να ενημερωθείτε και για τις ειδικές τιμές μας που μπορεί να σας αφορούν.

Posted by Petros Nakos on 2018 m. rugpjūčio 3 d., penktadienis

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.