ΕΛΜΑ Α.Ε

Η εταιρία ΕΛΜΑ Α.Ε ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000. Η απόλυτη συνέπεια, η προσήλωση στην άψογη παροχή υπηρεσιών, καθώς και η πελατοκεντρική αντίληψη, οδήγησαν στην υλοποίηση αυτού του οράματος, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για την Βόρεια Ελλάδα.
Η συνεχώς αυξανόμενη δραστηριότητα και ανάπτυξη της ΕΛΜΑ Α.Ε. υποδηλώνει την ανάγκη για επέκταση των εγκαταστάσεων και έτσι τον Μάρτιο του 2003 εγκαινιάζονται οι νέες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις 600τ.μ. (ξεχωριστό τμήμα Χονδρικής, αίθουσα σεμιναρίων/ εκπαίδευσης προσωπικού, νέο άνετο parking).
Τον Απρίλιο του 2010 δημιουργείται αυτοματοποιημένο σύστημα παραλαβής και αποθήκευσης εμπορευμάτων σε 1300τ.μ., καθώς επίσης εμπλουτίζεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός για σέρβις με τεχνολογία αιχμής και όλα όσα απαιτούνται από μια σύγχρονη εταιρεία ελαστικών όπως είναι η ΕΛΜΑ Α.Ε.
Από το 2009 έως και σήμερα η εταιρεία συνεχίζει και παραμένει επίσημο κατάστημα label MICHELIN, πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA HELLAS.
Την τελευταία τριετία η ΕΛΜΑ Α.Ε. παρουσίασε, κατά μέσο όρο, ανάπτυξη περίπου 20% του κύκλου εργασιών της και 30% του ανθρώπινου δυναμικού της.
Αισίως η ΕΛΜΑ Α.Ε. διανύει το δέκατο έβδομο (17) συναπτό έτος προσφοράς τόσο προς τον επαγγελματία όσο και προς τον ιδιώτη ατενίζοντας το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για προσφορά και εργασία.

Η ΕΛΜΑ Α.Ε. είναι επίσημος διανομέας Βορείου Ελλάδος των προϊόντων BRIDGESTONE, MOMO, MOMO Corse, καθώς και του Γερμανικού οίκου ζαντών BBS. Δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών, ζαντών, ειδών αυτοκινήτου και πλέον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής της Ελλάδας και όχι μόνο.

Συναφείς Επαγγελματίες

KDM TYRES

Λαχαναγοράς 10, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://www.agro-tyres.com

+302310754690

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 18:00 Σάββατο 09:00 - 13:00 και Κυριακή: Κλειστά

+302310753693

Βουλκανιζατερ Θεσσαλονίκη: Στην οδό Λαχαναγοράς 10 στην περιοχή της Μενεμένης βρίσκεται το Βουλκανιζατερ KDM TYRES της εταιρίας Κ & Δ ΜΕΡΕΣΕΝΤΖΗ ΟΕ. Η πολυετής εμπειρία αλλά και η συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες ελαστικών αποτελούν ιδανική επιλογή για την επιλογή των ελαστικών του αγροτικού οχήματος σας.Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.