ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΦΑΣ

Χρωματοπωλεία Θεσσαλονίκη:

Ένα από τα χρωματοπωλεία στην περιοχή της Ξηροκρήνης είναι το κατάστημα του κ.Μάκη Κούφα.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κορυφαίων χρωμάτων Vitex, σιδηρικών, υδραυλικών και ότι άλλο χρειαστείτε.

Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα σε βίδες, αναλώσιμα αλλά και είδη οικιακής χρήσης τα οποία αφορούν ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Ακριβώς απέναντι υπάρχει το κατάστημα υδραυλικών και ειδών υγιεινής του συνεργάτη του κ.Γιώργου Καλαιτζίδη το οποίο μπορεί εξυπηρετήσει ανάγκες λιανικής ή και χονδρικής.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και ενημερωθείτε για τυχόν προσφορές.

Συναφείς Επαγγελματίες

ΓΙΟΜΤΩΒ

Εδέσσης 3, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

http://www.giomtov.gr/

+302310544411

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 15:00 Σάββατο 07:30 - 13:00 και Κυριακή Κλειστά

Η εταιρεία ΓΙΟΜΤΩΒ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται με την εμπορία οικοδομικών και διακοσμητικών χρωμάτων. Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτει εξαιρετικά ευρύ φάσμα εξειδίκευσης, πολυετή και αποδεδειγμένα επιτυχή πορεία, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει πάντα ιδιαίτερα αποτελεσματικές υπηρεσίες και συνεπώς, τη μέγιστη δυνατή προσφορά τιμών στους πελάτες της.Διαβάστε περισσότερα

ΓΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ

Κωνσταντινου Καραμανλή 72, Ελευθέριο Κορδελιό, Ελλάδα

+302310774937

Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 21:00 Σάββατο 08:00 - 15:00 και Κυριακή Κλειστά

Χρωματοπωλεία: Ένα από τα χρωματοπωλεία του Κορδελιού είναι το τεχνικό πολυκατάστημα του κ.Γουματζίδη. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εργαλείων, χρωμάτων, σιδηρικών και ότι άλλο χρειαστείτε.Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια αξιολόγηση

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.