Βουλκανιζατέρ στην περιοχή: Διαβατά

Βουλκανιζατέρ Θεσσαλονικη, το βουλκανιζατέρ σαν κύριο αντικείμενο εργασίας είναι η συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση των τροχών κάθε τύπου οχήματος (επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, ειδικά αυτοκίνητα κα), περιλαμβάνοντας τις ζάντες αλλά και τα ελαστικά. Εκτός από συντήρηση και επισκευή υπάρχει και πολύ μεγάλη πληθώρα  προϊόντων από είδη ελαστικών και ζαντών από πολλές και διαφορετικές συνεργαζόμενες εταιρίες που μπορεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης οχήματος να προβεί στην επιθυμητή επιλογή, συμβουλευόμενος πάντοτε από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Ο άνθρωπος που δραστηριοποιείται σε ένα βουλκανιζατέρ ονομάζεται τεχνίτης τροχών και μπορεί να εργαστεί σε μονάδες επισκευής αυτοκινήτων, στον Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα ή να ανοίξει δικό του συνεργείο παίρνοντας τη σχετική άδεια από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Διεύθυνση Μεταφορών.

Η επαγγελματική προοπτική ενός τεχνίτη τροχών είναι συνδεδεμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οχημάτων και κυρίως με αυτές που αφορούν τους τροχούς αλλά και τη γενική αναδιάταξη στο χώρο υπηρεσιών των οχημάτων, το λεγόμενο ”after market”.

Λυπούμαστε, αλλά δεν βρέθηκε καμια εγγραφή σε αυτή την κατηγορία.